Driving Lessons

Rijlessen

Naast Theory House, the place to be als je makkelijk je theorie wilt halen, hebben we ook een Engelse rijschool “Driving School DenK” die je ondersteunt bij het hele proces van het behalen van je Nederlandse rijbewijs. Rijschool DenK biedt u niet alleen handmatige, maar ook automatische rijlessen aan.

Jouw manier

Iedereen wil op zijn eigen tempo het rijbewijs halen. Rijschool DenK geeft leerlingen de mogelijkheid om te rijden wanneer ze willen, zoveel ze willen. Je kunt ervoor kiezen om meerdere lessen per week te volgen, in dit geval is het mogelijk om heel snel je Nederlandse rijbewijs te halen. Rijschool DenK is opgericht om aan ieders behoefte te voldoen om de best mogelijke rijlessen te geven.

Angst om te rijden

Rijschool DenK biedt niet alleen reguliere rijlessen, ook zijn wij gespecialiseerd in faalangst en autorijden, autisme en hypnotherapie.

Intake les

We starten altijd met een intake (proef)les om je niveau te checken en je een advies te geven over het aantal rijlessen dat je volgens ons nodig hebt om je praktijkexamen te halen. Na de intakeles ontvang je een gedetailleerd verslag van je niveau en hoe je de vervolgstappen kunt nemen.

Voordelen:

1. Plan lessen online volgens je eigen agenda,
2. De hoogste kwaliteit van Amsterdam en omstreken,
3. Altijd dezelfde ADI (Approved Driving Instructor),
4. Je eigen ontwikkelde lesplan,
5. Je doet de praktijktest pas als we echt denken dat je er klaar voor bent,
6. Gespecialiseerde instructeurs.

Kijk voor meer informatie op onze website

http://www.rijschooldenk.nl/for_foreigners.html

Excellent track record of happy students that took the course
Effective interactive theory course
Room for questions
Book the theory exam the next day
High passing rate